PUBLIK ARRANGEMANG PÅ KARLSKOGA MOTORSTADION

Gratis Entré även 2016

Även i år kommer vi ha vårt fina erbjudande med gratis entré för att bjude både gamla och nya kunder på riktiga racingupplevelser. (Som förra året är det undantag för velodromloppet som har entré). Både läktare och parkeringsavgifter ligger kvar på samma låga prisnivå som vanligt!

 

Här finns information om de tävlingar/arrangemang som arrangeras som publiktävlingar på Karlskoga Motorstadion. För information om småtävlingar och klubbtävlingar; se i vår kalender och använd de länkar som där finns till respektive arrangemang. 

Angående kortbetalning i entré och vid läktare: Karlskoga Motorstadion jobbar för att det skall vara möjligt att betala med kort vid vissa tillfällen. Tyvärr är man inte arrangör av alla arrangemang, och kan då inte alltid erbjuda tjänsten. Vi beklagar att detta påverkar våra kunder. Tyvärr kan man inte heller ta ut pengar på anläggningen, Pit Stop Café accepterar kortbetalning, men är ett litet företag, och kan tyvärr inte tillhandahålla den tjänsten.

Banskiss Gelleråsen

Banskiss Shorttrack, Gelleråsen

Inbjudan utställningsbilar till Velodromloppet. Följ LÄNKEN

SM Roadracing feat North European SB

Startar 2016-07-29

SM i Roadracing på Gelleråsen har blivit en stående institution. Även 2016 körs mästerskapet och som vanligt kommer tävlingen att bli riktigt tuff då det alltid kommer många duktiga förare från våra grannländer. En speciell satsning på Superbike gör att arrangemanget blir det tuffaste racet för klassen i norden 2016
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!! 0 40 kr
Lördag Gratis!! 100 kr 40 kr
Söndag Gratis!! 100 kr 40 kr

Kanonloppet 2016 feat STCC

Startar 2016-08-12

Som vanligt körs en av Sveriges mest anrika banracingtävling i August. Tävlingen har temat sportvagnar, men även 2016 kommer STCC att vara en del av tävlingen. Friträning under fredag och race lördag och söndag.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!! 100 kr 30 kr
Lördag Gratis!! 100 kr 50 kr
Söndag Gratis!! 100 kr träläktare/150 kr mainstand 50 kr

Timeattacknu.se

Startar 2016-08-19

Timeattack har under de senare åren blivit en succé där man kan köra med nästan alla typer av racingbilar. Vill man se det breda spektrat med bilar upp till drygt 600 hästar, och häftiga rekordförsök så bör man inte missa denna helg.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!!
Lördag Gratis!!
Söndag Gratis!!

MCHK Racing

Startar 2016-08-26

Som många år tidigare fortsätter Motorhistoriska Klubbens racingavdelning med en tävling på Karlskoga Motorstadion. Massor med gamla fina motorcyklar tävlar och visas upp.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!! 0 40 kr
Lördag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 40 kr
Söndag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 40 kr

Nordictimeattack.se

Startar 2016-09-03

Timeattacktävling med alla typer av racingbilar. Allt från ganska standardbetonadebilar till riktiga hästkraftsmonster. Alla mot alla uppdelat i 4 klasser. Standardbil, tävlingsbil, Pro och Pro Racing.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Lördag
Söndag