PUBLIK ARRANGEMANG PÅ KARLSKOGA MOTORSTADION

Här kommer du finna information om de tävlingar/arrangemang som arrangeras som publiktävlingar på Karlskoga Motorstadion. För information om småtävlingar och klubbtävlingar; se i vår kalender och använd de länkar som där finns till respektive arrangemang. Nytt för 2015 är den helt nya läktaren med 500 stolar som kommer ersätta de läktare som idag står i depåkurvan. Dessa läktar flyttas på området, ett par till raksträckan, och ett par till cateringområdet, och ger då möjlighet till ännu fler sittande!!

Angående kortbetalning i entré och vid läktare: Karlskoga Motorstadion jobbar för att det skall vara möjligt att betala med kort vid varje tillfälle. Tyvärr är man inte arrangör av alla arrangemang, och kan då inte alltid erbjuda tjänsten. Vi beklagar att detta påverkar våra kunder. Tyvärr kan man inte heller ta ut pengar på anläggningen, Pit Stop Café accepterar kortbetalning, men är ett litet företag, och kan tyvärr inte tillhandahålla den tjänsten.

Drifting SM och Legends Cup

Startar 2015-05-30

Vi fortsätter med att arrangera Drifting SM i Pro Int. Tävlingsformen utvecklas hela tiden och det kommer bli riktigt spännande att se de bästa driftingförarna i Sverige göra upp om de åtråvärda SM poängen! För att bredda arrangemanget ytterligare kommer vi också köra en deltävling i Legends Cup. Bilarna som ser ut som -30 tals bilar, är lite mindre, men går superfort! Missa inte detta!
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Lördag Gratis!! 50 kr (träläktare) 40 kr
. 100 kr (main stand)
. Utstälningsbilar 50 kr entré

Velodromloppet Oldtimer Grandprix

Startar 2015-06-12

Velodromloppet fortsätter traditionsenligt på Gelleråsen. I år satsas det mer än tidigare på kringarrangemangen. Det kommer finnas massor för hela familjen! Mera uställningar, mera uppvsningar, mera för barnen... samt fulla startfält med racinghistoriska bilar från -20 talet fram till -80.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag - Gratis!!
Lördag 200 kr Gratis!! 40 kr
Söndag 200 kr Gratis!! 40 kr
Weekendbiljett 300 kr Gratis!! 40 kr/dag

Norskt och Svenskt Mästerskap Roadracing

Startar 2015-07-17

Under ett antal år har både Svenskt och Norskt Mästerskap körts på Gelleråsen, men vid separata tävlingar. Nu samlar vi båda nationernas elit under ett och samma tak och det borgar för fulla startfält och MC åkning när den är som bäst!
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!!
Lördag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 40 kr
Söndag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 40 kr

Nordiskt Mästerskap

Startar 2015-07-24

Äntligen är ett Nordiskt Mästerskap i Roadracing tillbaks på Gelleråsen!! I samarbete med de nordiska förbunden kommer detta att bli den tuffaste racehelgen för alla deltagare. Eliten från alla nordiska länder är på plats och gör upp om titeln: Nordiskt Mästare!! Mästerskapet består av 3 klasser: 125GP/Moto3, Superstock 600 och Superbike. Ytterligare klasser tillkommer som support till tävlingen. Vill du se riktig roadracing bör du inte missa denna helg!!!
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!! Gratis!! Gratis!!
Lördag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 40 kr
Söndag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 40 kr

Kanonloppet 2015

Startar 2015-08-15

Kanonloppet feat STCC: Naturligtvis återkommer Kanonloppet, som det gjort i massor av år. Temat är sportbilar och vi fortsätter med utställningar, uppvisningar och aktiviteter runt tävlingen. Vi är glada att också kunna presentera att STCC återkommer till Kanonlopept med några av sina klasser. Både STCC klassen, Porshe och GT kör race! Även den nya klassen Legends kör en av sina deltävlingar i cupen under lördagen.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 50 kr
Lördag Gratis!! 100 kr träläktare/150 kr mainstand 50 kr
Söndag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 50 kr