PUBLIK ARRANGEMANG PÅ KARLSKOGA MOTORSTADION

Här kommer du finna information om de tävlingar/arrangemang som arrangeras som publiktävlingar på Karlskoga Motorstadion. För information om småtävlingar och klubbtävlingar; se i vår kalender och använd de länkar som där finns till respektive arrangemang.

Biljetter till de flesta arrangemang finns hos ticnet.se, klicka på länken:

Speedracing Onsdagskvällar i September 2014

Startar 2014-09-03

Varje onsdagskväll under september kommer det köras race i en riktig snabb takt. Med speedway som grundupplägg blir det race på korta banan, med 10 förare, 5 bilar och 4 varv. Kändisar som Janne Flash Nilsson, Cralle Lindholm, Micke Ljungström, Daniel Haglöf och många fler, borgar för riktigt tuffa heat i ett riktigt snabbt tempo. Även MC kommer vara delaktiga i samma tävlingsformat med 5 förare mot varandra. Poäng räknas 4,3,2,1,0 och dessa tar bilförarna med sig till finalheatet sista helgen i september. MC förarna varierar mellan onsdagarna och vinnaren per kväll samlas i finalen tillsammans med snabbaste tvåorna från serien.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Onsdag 3 september 100 kr Ingår Ingår
Onsdag 10 september 100 kr Ingår Ingår
Onsdag 17 september 100 kr Ingår Ingår
Onsdag 24 septemeber 100 kr Ingår Ingår

Legends Cup, Trackday för drifting

Startar 2014-10-11

Den 11 oktober kommer det köras en finaltävling i Legends Cup ”The final battle”. Det kommer bli ett rafflande arrangemang som tilltalar alla motorsportintresserade! Samma dag kommer det att köras drifting i form av en trackday!

Missa det inte!
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Lördag Gratis 50 kr 40 kr