PUBLIK ARRANGEMANG PÅ KARLSKOGA MOTORSTADION

Här kommer du finna information om de tävlingar/arrangemang som arrangeras som publiktävlingar på Karlskoga Motorstadion. För information om småtävlingar och klubbtävlingar; se i vår kalender och använd de länkar som där finns till respektive arrangemang. Nytt för 2015 är den helt nya läktaren med 500 stolar som kommer ersätta de läktare som idag står i depåkurvan. Dessa läktar flyttas på området, ett par till raksträckan, och ett par till cateringområdet, och ger då möjlighet till ännu fler sittande!!

Angående kortbetalning i entré och vid läktare: Karlskoga Motorstadion jobbar för att det skall vara möjligt att betala med kort vid vissa tillfällen. Tyvärr är man inte arrangör av alla arrangemang, och kan då inte alltid erbjuda tjänsten. Vi beklagar att detta påverkar våra kunder. Tyvärr kan man inte heller ta ut pengar på anläggningen, Pit Stop Café accepterar kortbetalning, men är ett litet företag, och kan tyvärr inte tillhandahålla den tjänsten.

Banskiss Gelleråsen

Banskiss Shorttrack, Gelleråsen

Kanonloppet 2015

Startar 2015-08-15

Kanonloppet feat STCC: Naturligtvis återkommer Kanonloppet, som det gjort i massor av år. Temat är sportbilar och vi fortsätter med utställningar, uppvisningar och aktiviteter runt tävlingen. Vi är glada att också kunna presentera att STCC återkommer till Kanonlopept med några av sina klasser. Både STCC klassen, Porshe och GT kör race! Även den nya klassen Legends kör en av sina deltävlingar i cupen under lördagen.
Arrangörens hemsida

Dag: Pris entré: Pris läktare: Parkering:
Fredag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 50 kr
Lördag Gratis!! 100 kr träläktare/150 kr mainstand 50 kr
Söndag Gratis!! 50 kr träläktare/100 kr mainstand 50 kr