Träningstider

ONSDAGSTRÄNINGAR 2018

2018 blir något helt annat när det gäller träning för Bil och MC tillsammans med nya aktörer inblandade och delade träningar. Med stora förhoppningar går vi ihop inför kommande säsong och alla ser väldigt positivt på detta! Karlskoga Motorförening har fortfarande ansvaret och är involverade i samtliga tillfällen enligt nedan. Medlemmar har fortfarande rabatt om de köper årskort precis som tidigare – lite förändring är att vi har lagt in en sista dag för köp av årskort, vilket är den 18:e april, men annars ingen förändring där!

Information om träningar 2018, klicka på Pressrelease och Information om träning 2018.pdf

 

Grundregler onsdagsträningar:

Träningen är öppen för MC och standardbilar. Om det är en bil skall den ha vagnbok för racing via SBF och, om det är en MC skall den uppfylla Svemo tekniska reglemente samt vara en riktig roadracing maskin. Förare skall ha full personlig utrustning enligt reglemente och inneha giltig licens (Svemo/SBF). Denna visas på plats i sekretariatet där även betalning av träningsavgiften görs. Tänk på att ha ett startnummer på ditt fordon så vi kan identifiera dig om ditt fordon läcker olja eller det är något annat problem. Är du osäker på reglerna? Kontakta oss! 

Normalt körs MC träningarna i 2 grupper á 20-30 min pass/timme Uppdelning sker strax innan träningen börjar, beroende på antal fordon och hastigheter i de olika kategorierna. 

Normalt körs Banracingträningarna (bil) med Open Pit eller uppdelning i grupper beroende på hastighet. 

 

    © Copyright 2018, Gelleråsen Karlskoga