Tornet

Placerad i bandepån direkt i "hetluften" finns vårt tidtagningstorn. Från tornet har man utsikt över bandepån/depån. Tornet är modernt möblerat och i vårt VIP lounge finns möjlighet att snacka lite racing efter körningen i lugn miljö. På taket finns också en riktig storbilds-TV.

En trappa upp finns ett väl tilltaget konferensrum med översikt över hela banan. Rummet passar mycket bra för utbildning och vid tävlingar som press och media rum.

 

På samma våning finns också två stycken mindre konferensrum. Ett som är lämpligt för en mindre grupp med upp till 8 personer. Vid tävlingar kan det vara ett perfekt rum för domare/domarsekreterare eller till en roll som inte behöver se banan hela tiden då rummet ligger på baksidan byggnaden.

 

Våningens tredje rum är lite större. Lagom för grupper upp till ca 16 personer. Rummet finns på baksidan av byggnaden och man kan ostört ha möten/konferenser här.

Ut mot banan finns mer utrymmen, bland annat racekontroll där tävlingsledningen normalt arbetar från. Här finns god översikt över banan. Man har också kontroll på banan via ett antal kameror som finns uppsatta ute på banan

Självklart finns det också ett rum för tidtagning. Fasta nätverksuttag med bra hastighet för enkel kommunikation.

I sekretariatsbyggnaden i depåområdet finns också ett tävlingssekretariat att hyra.

 

    © Copyright 2018, Gelleråsen Karlskoga