Events

Företagsevent

Vi på Gelleråsen har också hand om företagsaktiviteter. Med ett unikt koncept med spännande aktiviteter för företag och privatpersoner – allt från Go-kart på GelleråsRingen till hissnande upplevelser med raceutrustade Volvo C30, Formel Renault 2.0 eller Legend Cars på Gelleråsbanan. Du kan också kombinera din dag med förarutbildning i aktiv och säker bilkörning.

Totallösningar från start till mål!

Kontakta oss gärna för information info@karlskogamotorstadion.com

Hyra Karlskoga Motorstadion

Karlskoga Motorstadion är kanske den mest anrika banan i Sverge. Den lämpar sig både för testverksamhet, säkerhetskörning, klubbträffar, trackdays, tävlingar, och sponsoraktiviteter osv.

Banan har tilltagna avåkningzoner och låter dig och dina kunder känna sig säkra. Säsongen sträcker sig normalt från 1 april till ungefär 15 november. Lite beroende på vädret. Banan hyrs normalt ut hela dagar och körning får ske 09.00 - 18.00 (vid några tillfällen till 16.00)

Är du/ni intresserade av att hyra? Kontakta Mike Luff på motorstadion@telia.com 

Tracklife

Tracklife arrangerar - i samarbete med Karlskoga Motorstadion, Trackdays till alla oavsett om man är nybörjare eller proffs! Kom och kör med din egen bil på en professionell racingbana under säkra förhållanden. Här har du möjlighet att testa dina och bilens gränser och få uppleva ett riktigt adrenalin kick! Vår vision är att alla ska få möjlighet att uppleva känslan med att köra på en motorbana oavsett bil eller erfarenhet!

Hos dem behöver man inget medlemskap eller licens för att köra på bana.

Följ länken för mer information: Tracklife hemsida

 

    © Copyright 2018, Gelleråsen Karlskoga